Pardavimas
Nekilnojamojo Hl5 Suktinukai (125 Metrų) 10mm Aukso Juostele Dovanų Pakavimo Diržo Vestuvės, Kalėdos, Embellishment Audimo
Nekilnojamojo Hl5 Suktinukai (125 Metrų) 10mm Aukso Juostele Dovanų Pakavimo Diržo Vestuvės, Kalėdos, Embellishment Audimo

Nekilnojamojo Hl5 Suktinukai (125 Metrų) 10mm Aukso Juostele Dovanų Pakavimo Diržo Vestuvės, Kalėdos, Embellishment Audimo "Pasidaryk pats" Amatų A699

€6.31 €4.98

SKU: w1579

ItemDescription:

Būklė:100% Visiškai Naujas

Spalva: Aukso

Dydis: plotis 10mm

KIEKIS:5 rolls=125yards (gausite 5 ritiniai) 1 ritinėlis turi 25yards

Pristatymas:

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas. 6.Jei jūsų užsakymų daugiau nei $100,mes pasirūpinsime laivas express pristatymas nemokamai,ji bus pristatyta trunka 4-7 dienas.Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

asmens satino kaspinu, u satino kaspinu, h4 rėmelį, baseinas nėrinių priedai, bekočio satino kaspinu, levandų vestuvės priedai, callaway hl5 krepšys, jade vestuvių priedai, h4 ilgas raktas, temos vestuvių priedai.

1 Atsiliepimai

review-thumb
Juniorxrl8

Paskelbta 2021-08-27

5

Puikus, atvyko 26 dienas, labai gerai supakuota. Kokybė yra puiki. Rekomenduoju šią parduotuvę ir pardavėjo. Ačiū.

Parašykite Savo Nuomonę

Specifikacijos

  • Modelio Numeris - A699
  • Kilmės - KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas - HL
  • Spalva - auksas
  • Audinio Tipas - Organza
  • Plotis - 3/8"
  • Technics - SPAUSDINTI
  • Produkto Tipas - Juostelės
  • Modelis - Vientisos Spalvos
  • Medžiaga - Metalinių Siūlų
  • Stilius - Dvigubo Veido