Pardavimas
Geras Pardavėjas! HandSewn Cirkonio Mišrios Formos Sidabras Akmenys ir Kristalai Masės Kristalų Siūti-apie Siuvimo Vestuvių Dekoravimas
Geras Pardavėjas! HandSewn Cirkonio Mišrios Formos Sidabras Akmenys ir Kristalai Masės Kristalų Siūti-apie Siuvimo Vestuvių Dekoravimas

Geras Pardavėjas! HandSewn Cirkonio Mišrios Formos Sidabras Akmenys ir Kristalai Masės Kristalų Siūti-apie Siuvimo Vestuvių Dekoravimas "Pasidaryk pats"

€7.67 €7.13

SKU: w83295

Geras Pardavėjas!HandSewn Cirkonio Mišrios Formos Sidabras Akmenys ir Kristalai Masės Kristalų Siūti-apie Siuvimo Vestuvių Dekoravimas "Pasidaryk pats"

Medžiaga: Akrilas

Dydis: apvalus 16mm,Trikampis 16mm,Kirvio formos 14x19mm,Aikštėje 12mm,Kosminės formos 17x21mm,

Forma: Mišrios Formos, ( 2 skyles siuvimo )

Skylė: 2 skylės

Spalva: Patrauklus Sidabro spalvos,

Pakavimo Kiekis: 150 vnt./Daug

Naudojimas: Drabužiai, Batai, rankinės, Skrybėlės, Papuošalai, Auskarai, Vakare Suknelė,Vestuvių Suknelė,Aksesuarai ir kt.

· Mes pristatysime daiktus TIK registruotu adresu, jums paliko www.aleksotovvg.lt.Tam, kad jūs galite gauti vežimo paprastai, atlikite savo pristatymo adresą atidžiai.Jei norite pakeisti savo adresą,plz duok mums savo naują adresą iš anksto.

· Paprastai Mes galime išsiųsti prekes 1-3 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą.Kiekvieno sklypo bus sekimo numerį savo stebėjimą.

· Paprastai, Jei nemokamas pristatymas, pristatymas metodas yra CPAM (Kinija Paštu, Oro Paštu).Ji paprastai trunka 20-45 dienų atvykti į daugelį šalių.Tačiau kai kuriose šalyse ar kaimo vietovėse, tai gali užtrukti dar ilgiau laiko, nes ne dažnai aviakompanijos ar patikrinimą, muitinės.

·Dabar mes nustatėme, kad iš specialiu būdu iš Kinijos į rusijos Federacijos,laivybos laikas, kad rusijos Federacija yra apie 20-40 dienų.

·Jei esate iš Brazilijos,laivybos laikas galbūt yra ilgesnis, nes muitinės įstaigos politiką.

·Jei užsakymo vertė yra daugiau nei 150 usd ,mes išsiųsti elementai per DHL/EMS/FEDEX, kuris yra greitesnis ir saugos.

· Siekiant užtikrinti, kad jums nereikia mokėti muito, mes pripažins, kad tai yra "Dovana" ar "Pavyzdys" mažesne deklaruota vertė.Bet tai neatspindi viso kaina, kurią sumokėjo ar rinkos vertės prekių.Jei ji nėra veiksminga, kai kuriose šalyse su skirtingų tarifų taisykles, pirkėjas bus atsakingas už mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas!

· Jums gali sumokėti mums per www.aleksotovvg.lt sąlyginio Deponavimo per savo Banką ar kreditinę Kortelę.

· www.aleksotovvg.lt sąlyginio Deponavimo yra viena pirmaujančių trečiųjų šalių interneto mokėjimo platforma.Sąlyginio deponavimo leidžia mokėti saugiai internete neatskleidžiant jūsų kredito kortelės duomenis.Taip pat galite stebėti pristatymą jūsų užsakymo ir apmokėjimo yra išleista tik tiekėjui patvirtinę gavote siuntą.

· kai jums padaryti sumokėti, jūsų mokėjimą tiesiog perkelia į sąlyginio DEPONAVIMO, ne į mūsų sąskaitą.Prašome įsitikinkite, kad patvirtinti, kad, kai jūs gaunate daiktai geros būklės.

Jei jūsų daiktai yra patvirtinti turi būti prarasta,mums bus grąžinti pinigai jums arba pakartotinio laivo naujų daiktų, kad jums ,todėl nesijaudinkite.

Jei bet klausimas ar nepasitenkinimą ar skųstis,plz susisiekite su mumis bet kuriuo metu užsakymo pranešimą,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

prakaito kostiumai vyrams, juoda golfo, afrikos baya šviesos pearl.

2 Atsiliepimai

review-thumb
Daniel Sp K

Paskelbta 2021-10-09

5

Geras produktas,, aš tikrai myliu jį !!

review-thumb
Shuvalovaanastasiya

Paskelbta 2021-10-09

5

Man patinka. Jo cool

Parašykite Savo Nuomonę

Specifikacijos

  • Modelio Numeris - du19-5
  • Butas Atgal - Taip
  • Medžiaga - Derva
  • Prekės Pavadinimas - Bi.Dw.M
  • Sąlyga - nauja
  • Spalva - Gryno sidabro spalvos,
  • Formos - mišrios formos
  • kiekis - 150 vnt
  • Stilius - Flatback
  • Naudoti - Krepšiai, Drabužis, nagų dailė, Batai
  • Technics - Siūti-On
  • Produkto Tipas - Cirkonio
  • Strazdų Tipas - Laisvas Cirkonio
  • Kokybė - Aukščiausios Kokybės
  • skylę - 2 skylės